Mediterraans eten

Mediterraans eten laten cateren door Eten bij Bibi

Als u Mediterraans eten wilt laten cateren in de omgeving van Rotterdam of Vlaardingen, staat Eten bij Bibi graag voor u klaar. Vanuit onze eigen keuken bereiden we authentieke gerechten waarin de Mediterrane smaak van Colombia behouden blijft. Voor het laten cateren van diverse snacks of complete maaltijden bent u bij Eten bij Bibi dan ook van harte welkom. Zo kunt u ook thuis genieten van de authentieke smaak van Mediterraans eten.

Eten bij Bibi biedt u een keuze aan maaltijden en traditionele Colombiaanse snacks die u thuis of op elke andere gewenste locatie kunt laten bezorgen. Zo kunt u samen met uw gasten genieten van een ongedwongen sfeer, terwijl Eten bij Bibi voor de catering zorgt. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u snacks wilt laten cateren voor een zakelijke bijeenkomst of een receptie. Mediterraans eten laten cateren door Eten bij Bibi kan ook voor grotere gezelschappen.

Hierbij kunt u denken aan verjaardagen, feestelijke bijeenkomsten of huwelijken. Daarbij bieden we een zeer gevarieerd aanbod aan traditionele en authentiek bereide Colombiaanse gerechten uit eigen keuken. Zo serveren we diverse soorten empanadas met vlees, vis of kaas. Ook voor verse salades en ander Mediterraans eten staat onze catering in Rotterdam voor u klaar.

Catering voor Mediterraans eten

Onze catering in Vlaardingen geeft u de keuze uit diverse Colombiaanse maaltijden en snacks die bij u thuis of op een andere gewenste locatie bezorgd kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor Mediterraans eten in de vorm van snacks, een buffet of diverse maaltijden. De snacks en gerechten van Eten bij Bibi worden uiteraard bereid met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Door onze passie voor het vak en ruime ervaring in de keuken, kunnen we u altijd laten genieten van de echte smaak van Mediterraans eten.

Ook als u speciale wensen heeft voor wat betreft de catering in Rotterdam of Vlaardingen staan we voor u klaar. We bieden u daarbij altijd een maatwerk service aan. Bij Eten bij Bibi kunt u de door u gewenste Colombiaanse maaltijden en snacks zowel bestellen voor zakelijke als privé bijeenkomsten. Of dat nu om een lunch gaat, een receptie of een andere feestelijke gelegenheid. Zo heeft u bij ons de keuze uit heerlijk gevulde empanadas met vlees of vis.

Maar, ook als u vegetarische gasten heeft kunnen we de empanadas vullen met smakelijke kaas. Daarnaast serveren we diverse soorten Colombiaanse salades en maaltijden met kip of rundvlees. Zo kunt u optimaal genieten van de diversiteit en authenticiteit van Mediterraans eten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk offerte voor catering in Vlaardingen of Rotterdam. Direct een bestelling plaatsen voor Mediterraans eten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.