Catering Rotterdam

Catering van Eten bij Bibi in Rotterdam

Als u op zoek bent naar catering in Rotterdam bent u bij Eten bij Bibi aan het juiste adres. Vanuit onze eigen keuken bereiden we traditionele Colombiaanse gerechten en snacks. Heerlijk als borrelhapje tijdens een feestelijke bijeenkomst, maar ook geschikt als uitgebreide lunch tijdens zakelijke besprekingen. Met de catering van Eten bij Bibi in Rotterdam maakt u van elke gelegenheid een speciaal moment.

Gerechten of snacks op locatie laten bezorgen draagt niet alleen bij aan de feeststemming, het voorziet u ook nog eens van veel gemak. Hierbij kunt u denken aan het laten cateren van eten tijdens verjaardagen, jubileum feesten of zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen. Voor catering in Rotterdam bent u bij Eten bij Bibi van harte welkom. Binnen onze eigen keuken bereiden we verse en authentieke Colombiaanse gerechten en snacks. Uiteraard worden deze op traditionele wijze bereid met de beste ingrediënten.

Zo kunt u ook thuis of op locatie genieten van Mediterraans eten van hoge kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan snacks zoals empanadas met diverse heerlijke dips. Deze Colombiaanse snacks serveren we met huisgemaakte guacamole of Aji. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit een vulling van vlees, vis of kaas. Dus ook voor vegetarische snacks bent u bij de catering van Eten bij Bibi in Rotterdam van harte welkom. Naast diverse snacks serveren we ook Colombiaanse gerechten en salades bij u thuis.

Catering omgeving Rotterdam

Binnen de keuken van Eten bij Bibi in Rotterdam werken we uitsluitend met eerlijke ingrediënten en verse producten. Zo kunt u op elke gewenste locatie de intense smaak van Colombiaans eten beleven. Doordat we beschikken over ervaring in de branche, kunnen we u ook altijd voorzien van een maatwerk advies als u eten wilt laten cateren in Rotterdam. Ook voor catering in Vlaardingen staan we voor u klaar. We verzorgen graag diverse soorten maaltijden, snacks of bijgerechten in uw eigen omgeving of locatie naar keuze.

Ook als u wensen heeft voor wat betreft onze catering in Rotterdam staan we voor u klaar. Zo kunt u altijd contact met ons opnemen als u uw favoriete Colombiaanse gerechten door ons wilt laten cateren. Of dat nu gaat om snacks voor bij de borrel of een complete maaltijd. Onze catering in Rotterdam wordt altijd op maat gemaakt voor uw gelegenheid. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit hoeveel snacks of Colombiaanse gerechten u wilt laten cateren.

Ook als u Mediterraans eten wilt laten cateren voor een receptie of bruiloft kunt u rekenen op onze ervaring en passie voor het vak. Samen met u stellen we graag een op maat gemaakt menu samen waarin de smaken van de Colombiaanse keuken helemaal tot zijn recht komen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Direct een bestelling plaatsen voor onze catering in Rotterdam mag natuurlijk ook.